Reklama
#2195332 29.10.2015 17:10:28
Mnie głowa nie boli ale komara sobie uciełam
tyle że teraz jeszcze bardziej jestem przybita.
Daria
WIEŚ POD BOREM..
WIEŚ POD BOREM..
#2195337 29.10.2015 17:22:12
survivor26 pisze:
(Ania-Sweety uda, że tego nie widziała
):
(Ania-Sweety uda, że tego nie widziała
[b]Pati! Jak miałam cokolwiek widzieć, jak mam minus 8,5 dioptri
A w ogóle to nie wiem, jak ogarnę choć jako tako ogródek, skoro za nic nie mogę sobie zrobić wolnego, a wracam jak jest ciemno
#2195347 29.10.2015 18:09:40
Bry
Chyba grypa żołądkowa mnie dopadła
Poproszę o jakieś domowe sposoby na to cholerstwo
Chyba grypa żołądkowa mnie dopadła
wszystko co kocham
pozdrawiam justyna
pozdrawiam justyna
#2195351 29.10.2015 18:23:27
Aniu kochana!! Mam rozwiązanie!! Moja teściowa!!! Bierz (nawet nie pożyczę - daję!) i baw się dobrze. Wygrabi wszystko, łącznie z roślinami jak się trzymać nie będą , a jak będą to wyrwie, więc od razu przy jednej robocie załatwi Ci cały ogród...
To był akurat soczysty , jadowity i szczery sarkazm ...
Ta soda to ona oczyszczona czy kaustyczna? Bo jak pierwsze super sprawa, to drugie to taki kret do rur...
Ewo , herbatka z szczawiu końskiego. Najlepsze co może być.
To był akurat soczysty , jadowity i szczery sarkazm ...
Ta soda to ona oczyszczona czy kaustyczna? Bo jak pierwsze super sprawa, to drugie to taki kret do rur...
Ewo , herbatka z szczawiu końskiego. Najlepsze co może być.
wpis edytowany 29.10.2015 18:24:56
#2195356 29.10.2015 18:42:37
Aj, bo ja odgórnie, chyba przez te pierniki założyłam, że to soda spożywcza! Oczywiście, że kaustycznej do mycia nie, bo zeżre wszystko! I w ogóle bez rękawiczek do niej nie podchodzić...ale żeby zużyc worek kaustycznej to by trzeba przytkania kanalizacji w całej wiosce 
#2195357 29.10.2015 18:44:00
Witam.
Czwartek, więc mały weekend. Tydzień pracowity i jeszcze doszło mi indywidualne, bo dziecię po wypadku...
Niby kasy więcej, ale wyjeżdżam po ciemnicy i wracam przy blasku księżyca.
Moja teściowa wyszkolona: kosi i grabi tylko pod orzechem włoskim
.Reszty nie tyka.
Aktualnie ogród to obraz nędzy i rozpaczy, najbliższy termin na ogarnięcie tego bajzelku jesiennego to przed 11 listopada.
Jestem bardzo dzielna i od poniedziałku nie pije kawy
, organizm nawet się specjalnie nie domaga.
Za to wyszukuje super herbatki
.
Jeśli lubicie (Gosiu, nie czytaj) cynamom, kardamon i imbir polecam herbatę pukka-original-chai.
Mam jeszcze kilka saszetek innych do pretestowania.
Czwartek, więc mały weekend. Tydzień pracowity i jeszcze doszło mi indywidualne, bo dziecię po wypadku...
Niby kasy więcej, ale wyjeżdżam po ciemnicy i wracam przy blasku księżyca.
Moja teściowa wyszkolona: kosi i grabi tylko pod orzechem włoskim
Aktualnie ogród to obraz nędzy i rozpaczy, najbliższy termin na ogarnięcie tego bajzelku jesiennego to przed 11 listopada.
Jestem bardzo dzielna i od poniedziałku nie pije kawy
Za to wyszukuje super herbatki
Jeśli lubicie (Gosiu, nie czytaj) cynamom, kardamon i imbir polecam herbatę pukka-original-chai.
Mam jeszcze kilka saszetek innych do pretestowania.
wpis edytowany 29.10.2015 18:45:42
Pozdrawiam.
Justyna
Justyna
#2195370 29.10.2015 19:10:41
To nie jest soda spożywcza . Szkoda że nie nadmieniałam ,ale wydawało mi się że jak powiem że w kryształkach/granulkach to będzie wiadomo o jaką chodzi
To do czego kaustyczna się w domu nadaje ,poza przetykaniem rur - bo te mam jeszcze drożne 
#2195373 29.10.2015 19:13:43
iwonaPM pisze:
To nie jest soda spożywcza . Szkoda że nie nadmieniałam ,ale wydawało mi się że jak powiem że w kryształkach/granulkach to będzie wiadomo o jaką chodzi
To do czego kaustyczna się w domu nadaje ,poza przetykaniem rur - bo te mam jeszcze drożne 
Tak poza tym to nie bardzo do czegokolwiek - do usuwania starych farb olejnych z podłóg, drzwi, mebli, ale też w tym zastosowaniu nie bardzo Ci się przyda
Reklama
#2195374 29.10.2015 19:18:23
Misiu już się napiłam i wtrąbiłam kilka kostek mojej ulubionej czekolady z orzechami laskowymi
znaczy taka strasznie chora nie jestem..
Aniupierwsze słyszę o takiej herbacie a szczaw koński u mnie rośnie. Miałam go za paskudnika a on widać zdrowy jak większość "chwastów'.
Aniupierwsze słyszę o takiej herbacie a szczaw koński u mnie rośnie. Miałam go za paskudnika a on widać zdrowy jak większość "chwastów'.
wszystko co kocham
pozdrawiam justyna
pozdrawiam justyna
#2195381 29.10.2015 19:27:06
survivor26 pisze:
Tak poza tym to nie bardzo do czegokolwiek - do usuwania starych farb olejnych z podłóg, drzwi, mebli, ale też w tym zastosowaniu nie bardzo Ci się przyda
iwonaPM pisze:
#2195384 29.10.2015 19:35:05
Justyna a mięta nie pomoże? lekka herbatka też może być i dieta a nie czekolada
Daria
WIEŚ POD BOREM..
WIEŚ POD BOREM..
#2195393 29.10.2015 19:47:47
Z orzechami?? Kobieto , grabisz sobie bardziej od brzuszka. Poważnie , idź na ogród, wyslij kogoś, urwij kawałek tego wiechcia kwitnącego , do kubka , zaparz i popijaj. Nie ma nic lepszego, no chyba ,że urwiłapka (w sensie zamień łapkę na tylną /przednią część ciała) i przestać nie chce, to wtedy to sięgam po czopki , ale to ja tak specyficznie przechodzę takie rzeczy 
Pat pisałaś otruć?.... A worek kaustycznej powinien obalić sprawę , nie? ....

#2195398 29.10.2015 19:54:19
aniaop pisze:

No tak...mafia rozpuszczała zwłoki swoich ofiar w wannach wypełnionych taką sodą...nie podżegam absolutnie, ale wiedza wyniesiona z tysięcy przeczytanych kryminałów musi gdzieś znaleźć ujście
Dobra idę syrenki spławić i może poszłyby spać o normalnej porze?
#2195402 29.10.2015 20:01:52
Justynko zatrzymam dla Ciebie 
Aniu popłakałam się ze smiechu - chyba bardziej "kochasz" swoją teściową niż ja . Widywanie swojej raz na rok zupełnie mi wystarcza
Aniu popłakałam się ze smiechu - chyba bardziej "kochasz" swoją teściową niż ja . Widywanie swojej raz na rok zupełnie mi wystarcza
#2195405 29.10.2015 20:07:28
Boję się tu dziś przebywać, żeby nie zostać oskarżoną o współudział. Nie było mnie zatem i tylko zdrowia i spokoju Wam życzę. Miłego wieczoru.
pozdrawiam, Janina
#2195411 29.10.2015 20:20:31
Bry.
Justyno, osmyknij trochę nasion końskiego szczawiu i zaparz, Niemowlętom parzyło się pół łyżeczki na szklankę (sama leczyłam tak moje ze sraczki) Płaska łyżka powinna Ci wystarczyć. Można też stosować korzeń,
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
. Korzeń działa silniej, ale chyba trzeba go suszyć.
Justyno, osmyknij trochę nasion końskiego szczawiu i zaparz, Niemowlętom parzyło się pół łyżeczki na szklankę (sama leczyłam tak moje ze sraczki) Płaska łyżka powinna Ci wystarczyć. Można też stosować korzeń,
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
. Korzeń działa silniej, ale chyba trzeba go suszyć.
#2195428 29.10.2015 21:18:13
Cholera, też bym chyba potrzebowała jakiejś sody kaustycznej i napalmu, bo zaraz szlag mnie trafi! Kolejny raz w tym miesiącu przy instalacji aktualizacji Win8.1 wywalił mi się cały system! Juz odświeżyłam, tak jak poprzednio, za radą znajomego informatyka i teraz nie mam niczego na kompie, wszystko muszę od nowa sciągać i instalować!
Pozdrawiam - Małgosia (ogrodniczka od maja 2010)
Obrazki z Gospodarstwa
W moim gospodarstwie (Oaza)
Róże z mojej tabelki
Obrazki z Gospodarstwa
W moim gospodarstwie (Oaza)
Róże z mojej tabelki
Reklama
Ten temat jest zamknięty - nie można dodawać nowych wpisów.