Reklama
#1933035 04.09.2014 15:32:50
aaaaa....to to cudo sprzedajesz...no to dobrze podejrzewałam, że nie moja półka cenowa
Ale cudny jest, Dorotka bierz! Generalnie to ja mogę swojego peugeota polecić - wielka krowa jest, urodziwy inaczej, ale ma dwie niepodważalne zalety: praktycznie się nie psuje (to co co jaiś czas naprawiam to duperelki) oraz pali 4,5 na 100 km...eeee...nie wiem, po co go zachwalam, bo pozbywać się nie zamierzam
Ale podobno wszystkie peugotytakie fajne są 
#1933088 04.09.2014 16:44:38
tomaszkowa pisze:
Ja mam i mogę tylko że mój ma kwiatki pełne. Chcesz?
Margolcia_K pisze:
A tak a propos, czy ktoś ma barwinek, którym mógłby mnie obdarować?
A tak a propos, czy ktoś ma barwinek, którym mógłby mnie obdarować?
Ja mam i mogę tylko że mój ma kwiatki pełne. Chcesz?
Chcem, chcem, chcem! Duuużo chcem. Wszystko chcem.
Jakaś pazerność na kwiatki mnie opanowała, nie wiem, może to zaraźliwe? Tylko czy przez net można się zarazić? Czy Wy też tak miałyście na początku? Aż mi sie łapy trzęsą jak ktoś napisze, że ma cos na zbyciu. Idioctwo i debilizm ani chybi.
#1933096 04.09.2014 16:55:13
Ożesz Ifffcia...aleś przywaliła kurczaczki....no cudny jest skubany
Oj Pat ...no kanciak jest....taki jak lubię...cacane autko jak nie wiem co, wzięłabym od reki...tylko co..musiałabym chyba chatę zastawić
Ale jest piękny ,daj na pw cene...to moze kupca znajdziemy wśród rodaków
dobrze ,że zjadłam pyszny obiados...to mam pocieszaczka we środku
Ja cie jakie te kanie pyszne...i rydzunie na masełku
Oj Pat ...no kanciak jest....taki jak lubię...cacane autko jak nie wiem co, wzięłabym od reki...tylko co..musiałabym chyba chatę zastawić
Ale jest piękny ,daj na pw cene...to moze kupca znajdziemy wśród rodaków
dobrze ,że zjadłam pyszny obiados...to mam pocieszaczka we środku
Ja cie jakie te kanie pyszne...i rydzunie na masełku
#1933110 04.09.2014 17:17:13
Dorotko a Ty czasem nie ustawilaś sobie w ustawieniach Wiadomości prywatne na Twój e-mail od innych użytkowników forum: na NIE ? Ja nie widzę możliwości wysłania do Ciebie PW 
#1933114 04.09.2014 17:25:18
Witajcie popołudniowo..u mnie już piątek
byliśmy z sąsiadem na grzybach: ja 14, Zbyszek 4, sąsiad 6....pogoda jak na plażowanie a nie grzybobranie 
Kiedyś będę miała....marzenie Beaty
Mini, mini..mini Beaty
Mini, mini..mini Beaty
#1933116 04.09.2014 17:30:28
Ojej jakie śliczne autko
Byłam dzisiaj na rozmowie o pracę i na 15 osób odpadło tylko 2 i zgadnijcie kto odpadł
.....tak właśnie ja i taka jedna pani, bo byłyśmy obie na całą tą grupę najstarsze
no jak tu dopracować do emeryturki, no jak
ale nie rozpaczam kochani, bo nie warto...
Wstałam nie dawno i powiem Wam, że padam na pyszczek, taka jestem chora, boli mnie wszystko, każda kosteczka, każdy centymetr mego wielkiego ciałka, a z nosa to fontanna cieknie i ślepia mi łzy zalewają, o mateńko moja, jak mnie to grypsko poniewiera po ziemi i na dodatek w głowie mi jakieś kilofy dudnią brrrr idę zaraz spać ponownie..

Byłam dzisiaj na rozmowie o pracę i na 15 osób odpadło tylko 2 i zgadnijcie kto odpadł
Wstałam nie dawno i powiem Wam, że padam na pyszczek, taka jestem chora, boli mnie wszystko, każda kosteczka, każdy centymetr mego wielkiego ciałka, a z nosa to fontanna cieknie i ślepia mi łzy zalewają, o mateńko moja, jak mnie to grypsko poniewiera po ziemi i na dodatek w głowie mi jakieś kilofy dudnią brrrr idę zaraz spać ponownie..
Rękodzieła Bogusi
#1933165 04.09.2014 18:08:24
Yyyy zaraz sprawdzę to pw..bo Halinka też mi coś pisała ,że nie może do mnie wysłać...ale nie modziłam nic w profilu ostatnio...
Bogusiu ...będzie dobrze , nie ta praca to moze inna ..lepsza
Połóż sie lepiej do łózka i wyzdrowwiej ...Ty w takim stanie poszłaś .... oj....
Bogusiu ...będzie dobrze , nie ta praca to moze inna ..lepsza
#1933168 04.09.2014 18:17:10
Iwa ojej sprzedajesz to cudo, mnie też bardzo podobało się jak stało koło mojego domu he, he tylko że ja nie mam prawa jazdy i bardzo żałuję teraz muszę być na łasce. 
#1933182 04.09.2014 18:36:33
Ja też szukam małego twinguska ale z automatem, albo z półautomatem.... Moim megankiem już nawet 15 km prowadzić nie mogę, kolano nie daje rady i mus zmienić na bezsprzęgłowe......
#1933209 04.09.2014 18:53:29
Bogusiu, uszy do góry, bedzie dobrze...nie wiem, co za pracy szukałaś, ale na pewno dobra nie była, skoro taką młodą kobietkę jak Ty potraktowali jak emerytkę
A orientowałaś się w kwestii wstawiania swoich szytych rzeczy do sklepów? Jak chcesz, to w najbliższych dniach mogę Ci wysłać listę obiecujących miejsc...
Zmułę mam z powodu nieoczekiwanej zmiany pogody, w ciągu godziny zrobil się upał
Nie byłam na to gotowa psychicznie, więc w piecu napalone fest, koce, kakao i inne uprzyjemniacze na paskudną pogodę wyciągnięte, zatem zrobiłyśmy sobie wieczór książkowo-filmowy. Ale wcześniej popracowałam trochę w ogrodzie, może nawet pokażę dziś jeszcze efekty w swoim wątku
Komuś kakałko może?
Zmułę mam z powodu nieoczekiwanej zmiany pogody, w ciągu godziny zrobil się upał
Komuś kakałko może?
Reklama
#1933221 04.09.2014 19:00:25
Witam
super dzień dziś miałam, całutki dzień spedziłam na działce
urobiłam się jak głupia , ale jaka teraz szczęśliwa jestem
Plan prawie wykonany , jedynie odpuściłam sobie przesiewanie kompostu , bo mokry był.
Zrobiłam również inwentaryzację roślin , okazuje się ,ze niektóre śmiało mogę podzielić ,
zaraz wstawię zdjęcia w odpowiednim wątku i jak ktoś chetny , to proszę sobie wybierać
a to na deser

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
super dzień dziś miałam, całutki dzień spedziłam na działce
urobiłam się jak głupia , ale jaka teraz szczęśliwa jestem
Plan prawie wykonany , jedynie odpuściłam sobie przesiewanie kompostu , bo mokry był.
Zrobiłam również inwentaryzację roślin , okazuje się ,ze niektóre śmiało mogę podzielić ,
zaraz wstawię zdjęcia w odpowiednim wątku i jak ktoś chetny , to proszę sobie wybierać
a to na deser
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
#1933234 04.09.2014 19:07:55
Pat ja łapie się za kakałko
i biorę garść malinek Marysi 
Kurczaki muszę zorganizowac jeszcze malinki na nalewkę...koniecznie ,i rozejrzeć się w okolicy za dzikim bzem na drugą
Kurczaki muszę zorganizowac jeszcze malinki na nalewkę...koniecznie ,i rozejrzeć się w okolicy za dzikim bzem na drugą
#1933253 04.09.2014 19:26:33
Dzień spędziłam intensywnie. Pierwsze spacer po ogrodach Kapiasa z Małgosią (małgocha1960), jej mężem i kuzynką. Potem w szkółce. Małgosia i jej kuzynka kupiły sobie po hortensji Polar Bear - bardzo ładne, duże po 21,60zł. Małgosia dodatkowo parę wrzosów. Ja też skusiłam się na wrzosy (pokaże jak zrobię zdjęcia) i kupiłam cebulki tulipanów botanicznych. U nie rzadko bywają, więc skorzystałam. Dodatkowo kupiłam cebulki tulipana turkmeńskiego.
Potem wstąpiłam do innej forumki i wypiłam przepyszną kawkę z miodem.
A po powrocie nastawiłam powidła i poszłam wreszcie wsadzić to, co czekało już dość długo na by trafić do ziemi. M.in. liliowce, jeżówki i wrzosy. Właśnie wróciłam. Ledwo żyję!
Potem wstąpiłam do innej forumki i wypiłam przepyszną kawkę z miodem.
A po powrocie nastawiłam powidła i poszłam wreszcie wsadzić to, co czekało już dość długo na by trafić do ziemi. M.in. liliowce, jeżówki i wrzosy. Właśnie wróciłam. Ledwo żyję!
#1933257 04.09.2014 19:30:14
Bogusiu Ty w łóżku dzień powinnaś spędzić , a nie jeszcze stresować się takimi spotkaniami - bo pasa wezmę i zajadę na ten śląsk
to jeszcze Ty Bogusiu musisz odblokować swoje PW no chyba ,że celowo je zablokowałaś 
#1933264 04.09.2014 19:43:00
No tak pamiętam ,że miśka Małgosia chciała kupić
Mój siedzi w ziemi i mężnieje ...mam nadzieje,że za rok kawał miska z niego będzie 
Fajną pogodę miałyście u Kapiasa ...trawy musiały już być obłędne co...
Liczę na foty 
Fajną pogodę miałyście u Kapiasa ...trawy musiały już być obłędne co...
#1933277 04.09.2014 19:52:26
Dobry wieczór. Nic dziś nie robiłam poza tym, że z pracy udało mi się wyjść ok 7 rano. Kiedyś wytrzymywałam taki maraton zwłaszcza kiedy łączył się z zabawą, a teraz trup i nawet zasnąć ze zmęczenia nie mogę. Starzeję się, czy to brak rozrywki?.
Bogusiu gdzieś w moich okolicach widziałam podobne zabawki w cenach dla mnie nie dostępnych.
Myślałaś, żeby wystawić na ale...mogłabym być pierwszym honorowym klientem, moja wnusia byłaby zachwycona
Bogusiu gdzieś w moich okolicach widziałam podobne zabawki w cenach dla mnie nie dostępnych.
#1933282 04.09.2014 19:54:53
Generalnie było ładnie i pogoda super. Ale zdjęcia robiła Małgosia. Ja nie.
A gdzie można Bogusiowe wyroby zobaczyć???
A gdzie można Bogusiowe wyroby zobaczyć???
#1933310 04.09.2014 20:07:54
Aniu na FO w wątku Bogusi. Masz śliczne ciurkadełko. Zazdroszczę.
Reklama
Ten temat jest zamknięty - nie można dodawać nowych wpisów.