NOWE POSTY | NOWE TEMATY | POPULARNE | STAT | RSS | KONTAKT | REJESTRACJA | Login: Hasło: rss dla

HOME » POTRAWY Z MĄKI, KASZ I NABIAŁU » MARYNOWANE JAJA

Przejdz do dołu stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

Marynowane jaja

  
mariaewa
04.10.2016 15:26:49
poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)

Grupa: Użytkownik

Lokalizacja:: Między S a K .

Posty: 2874 #2340248
Od: 2015-12-7
Coś mi się dziś skojarzyło z jajami na twardo.
Skoro już je mamy, wystarczy włożyć je do słoika, zalać gorącą zalewą, taką jak do marynowanych grzybów, z octem, cebulką, cukrem, liściem laurowym i pieprzem.
Po ostygnięciu, stoik do lodówki na 10 - 15 dni i można jeść.
Najważniejszy składnik tego dania, to znajoma, koleżanka, pewna osoba, posiadająca kury i świeże, dobre jaja od tych kur.
Inaczej , mogą wyjść chińskie jaja czyli zgniłe zbuki.
_________________
Zapraszam odważnych mariaewa.
  
Electra07.05.2024 22:51:05
poziom 5

oczka

Przejdz do góry stronyStrona: 1 / 1    strony: [1]

  << Pierwsza      < Poprzednia      Następna >     Ostatnia >>  

HOME » POTRAWY Z MĄKI, KASZ I NABIAŁU » MARYNOWANE JAJA

Aby pisac na forum musisz sie zalogować !!!

TestHub.pl - opinie, testy, oceny