Kompostownik

Wymarzona działeczka Kasi :)
T#389149
Facebook
Reklama

Ryszan poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#2179984 27.09.2015 18:29:25
Kasiu synuś uroczy i pogodny.Rosliny napewno na wiosnę odbiją.Rozchodnik piekny.A hortensja u mnie też uschła i myslałam,że będę musiała ją wykopać,ale pięknie odbiła i pokazała zielone listki.Wstawiłam u siebie fotki uschniętej i jak opokazała listki.bardzo szczęśliwy

Ania
Moja działka
KasiaL poziom 4
#2183281 03.10.2015 23:54:19
Janinko dziękuje. Niestety teściowa nawet nie raczyła przyjść do nas i zobaczyć Natanka, chociaż mąż kilka razy ją zapraszał smutny Brak słów, lepiej nie będę nic więcej pisać na ten temat, bo niepotrzebnie się nakręcę smutny
Elu mam nadzieję, że hortensję ładnie odbiją na wiosnę wesoły A Mały faktycznie robi się coraz cięższy i odczuwają to już moje plecy wesoły
Daria to jest rozchodnik wesoły
Aniu dziękuję, mam nadzieję, że moje hortensje też tak ładnie odbiją jak Twoje wesoły

Ze złych wiadomości Natanek jest na antybiotyku smutny dziewczyny zaraze przyniosły do domu i chociaż się nie zbliżały do Natanka to i tak chwycił smutny teraz się męczymy z katarkiem i biegunką spowodowaną antybiotykiem smutny

Wymarzona działeczka Kasi
Barabella poziom najwyższy i najjaśniejszy :-) Moderator
#2183297 04.10.2015 06:45:49
Dużo zdrówka dla Natanka życzę, oby przeszedł szybko i łagodnie tę infekcję. Ogród masz cudny, ten kolor marcinków niesamowity.. Jak rower? Jeździsz już?

Wymarzony Baśniowy Zakątek cz.3
Wymarzony Baśniowy Zakątek cz.2
Wymarzony Baśniowy Zakątek cz.1
elakuznicom poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#2183946 05.10.2015 09:33:40
Kasiulek zdrówka życzę dla Natanka , bez chorób się nie obejdzie to już doświadczyłaś przy swoich dziewczynkach oby było ich jak najmniej ... na temat teściowej nie będę się wypowiadać , coś nie do wiary ...

pozdrawiam Ela
Niekończące się próby ... aby powstał ogród cz. II
Urazka poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#2199066 07.11.2015 00:12:07
Kasiu droga Jubilatko życzę Ci, w kolejnym roku Twojego życia, samych niezapomnianych wzruszeń związanych z Synkiem i całą Rodziną. Zdrowia i siły do czynienia piękna wokół Ciebie i do realizacji marzeń. Wszystkiego co dla Ciebie dobre i ważne!

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ ZDJĘCIA. DARMOWA REJESTRACJA

pozdrawiam, Janina
Beatrice poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#2199424 07.11.2015 20:23:31
Kasiu no znowu przegapiłam ale wiesz, że życzę Tobie wszystkiego najlepszego wesoły

Kiedyś będę miała....marzenie Beaty
Mini, mini..mini Beaty
DEDE poziom 6
#2199658 08.11.2015 09:59:53
Kasiu spóźnione wszystkiego dobrego, pociechy z dzieci a najmłodszego szczególnie oraz 100 lat wesoły

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ ZDJĘCIA. DARMOWA REJESTRACJA

Daria
WIEŚ POD BOREM..
KasiaL poziom 4
Ilość edycji wpisu: 1
#2205046 20.11.2015 22:28:44
Witajcie wesoły
Janinko, Beatko i Dario chciałabym serdecznie podziękować Wam za życzenia wesoły
Dawno nic nie pisałam i chociaż obiecuje sobie, że zacznę pisać i zaglądać do Was to jakoś wieczorami już mi się nie chce.
U nas wszystko w porządku. Natanek rośnie w oczach wesoły A na działce... no cóż gdyby nie mama to nie wiem jakby tam teraz wyglądało. Ja co prawda raz w tygodniu zostawiam Małego pod opieką dziewczyn i szłam mamie pomagać, a P jak nie było późno to po pracy jechał, ale to nic przy tak dużej ilości liści jaką mamy co roku. Mama się strasznie narobiła.
a to nasz słodziak wesoły

TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA

telemaniaki wesoły

wpis edytowany 20.11.2015 22:29:03

elakuznicom poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#2205162 21.11.2015 09:29:32
Kasiulka słodziak do zacałowania , śliczności ...

pozdrawiam Ela
Niekończące się próby ... aby powstał ogród cz. II
DEDE poziom 6
#2205194 21.11.2015 10:26:51
Natan podobny do mamuni wesoły widać że oczko w glowie rodziców..wesoły
noo kochana to już masz dwóch królów pilota i tv hihi
a tam działką się nie przejmuj, sezon zakończony..co nie ogarniesz to wiatr sąsiadom podrzuci oczko

Daria
WIEŚ POD BOREM..
Reklama

#2205540 22.11.2015 01:42:02
Jaki piękny i duży chłopczyk. Cieszę się, że dobrze się chowa i jak widać na zdjęciach jest oczkiem w głowie Tatusia i kumplem do oglądania meczu. Zdjęcie "telewizyjne" rozbawiło mnie serdecznie.
Dobrze, że masz Mamę do pomocy. Czy dobrze pamiętam, że miała operację okulistyczną i dlatego nie pozwalałaś Jej na pracę na działce mimo, że rwała się do niej? Rozumiem, że już czuje się dobrze? W przyszłym roku będziesz mogła już troszkę więcej popracować na działce ale sama wiesz, że przez kilka najbliższych lat działka zejdzie na drugi plan bo najważniejszy będzie Wasz Malec.
Uściski dla Was!

pozdrawiam, Janina
KasiaL poziom 4
#2217610 23.12.2015 22:11:47
Dawno mnie znowu nie było, ale cóż wiecie same maluszek pochłania mnie całkowicie wesoły
Elu słodziak z Niego ogromny, a całusów dostaje codziennie mnóstwo wesoły
Daria co do podobieństwa to zdania są podzielonę, ale ja widzę, że to jest klon tatusia wesoły
Janinko dobrze pamietasz mama jest już w sumie po dwóch operacjach oka wesoły Niestety jak to Ona nikogo nie słuchała i większość sama robiła na działce smutny Na szczęście z okiem jest już prawie ok wesoły
A tak teraz wygląda nasze maleństwo wesoły

KasiaL poziom 4
#2217614 23.12.2015 22:14:03
Wszystkim znajomym życzę zdrowych i radosnych świąt Bożego Narodzenia wesoły

Beatrice poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#2217617 23.12.2015 22:17:27
Oooo jaki śliczny paniczyk wesoły lada moment i zacznie chodzić wesoły i te oczy.. oczy....nie wiem czy zielone ale tak mi się skojarzyło wesołyale cudne są i tak wesoły

Kiedyś będę miała....marzenie Beaty
Mini, mini..mini Beaty
iwonaPM poziom najwyższy i najjaśniejszy :-) Administrator 
#2217710 24.12.2015 08:45:11
Pozdrowienia dla słodkiego Natanka i jego rodziców bardzo szczęśliwy Na ostatniej fotce usta ma jak lalka pan zielony
Wesołych Świąt !

Iwkowy ogródeczek
Iwkowy ogródeczek II

„Ludzie budują za dużo murów, a za mało mostów.” Isaac Newton
KasiaL poziom 4
#2218472 26.12.2015 21:32:27
Beatko Natanek ma niebieskie oczka i każdy zwraca na nie uwage wesoły
Iwonko dziękujemy za pozdrowienia i również pozdrawiamy wesoły

Pierwsze święta w piątkę wesoły

#2218495 26.12.2015 22:17:11
Rodzina jak z obrazka. Piękna Mama to i śliczne córki. Przystojny tata to i syn jak malowanie. Widać w Was spokój i ciepło. Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich członków Rodziny w tym także dla Twojej Mamy. Specjalne serdeczności dla najmłodszego.

pozdrawiam, Janina
KasiaL poziom 4
#2218902 27.12.2015 21:10:57
Janinko dziękuje i również pozdrawiam wesoły

Ryszan poziom najwyższy i najjaśniejszy :-)
#2218906 27.12.2015 21:19:04
Ale sliczna fotka,a synus już taki duży.Taki do ściskania i całowania.Bardzo fajnie wygladacie.

Ania
Moja działka
KasiaL poziom 4
#2220788 31.12.2015 21:52:28
Aniu dziękuje wesoły

Reklama

Wymarzona działeczka Kasi :)
T#389149
Facebook
Aby pisać na forum musisz się zalogować !!!
rss · kontakt · załóż własne forum · TestHub.pl · korzystasz z forum? wesprzyj projekt!