Wsadziłam dzisiaj kilka roślin do mojego mini- ogrodu, więc chyba to odpowiedni czas by ruszył mój wątek

Wszyscy lubią patrzeć na początki, no ja też

Tak naprawdę do żaden ogródek tylko
odmurowany kawałeczek podwórka tuż przy murze dzielącym podwórka. Wymiary ma oszałamiające...tak 3,5 m długości i w najszerszym miejscu przy ścianie budynku ok.1,3m
No dobra tak było przed : POLE, POLE, ŁYSE POLE......no raczej ŁYSY BETON
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJAMateriał budowlany:
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJAkażdą cegłę musiałam oczyścić ze starej zaprawy.
Wizja

oczyszczone cegły ułożyłam, by zobaczyć czy to jest to
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJAA tu już gotowa ścianka :
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJAjako drenaż posłużyły resztki cegieł, piasek
Dzisiaj dołożyliśmy z Maksem ziemi z gliną i w końcu zasadziłam to co się męczyło w donicach, no to
świeżynki:
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJATYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
Kiedyś będę miała....marzenie Beaty
Mini, mini..mini Beaty