Informacje administracyjne - sierpień 2014
MaGorzatko to już jest dyskryminacja. Czuję się wykluczona!javascript:wst_raz('zakręcony','tekst'). Jeśli będzie walne zgromadzenie, to jak sama nazwa wskazuje mogą wziąć w nim udział wszyscy udziałowcy a nie tylko władze spółki. Nie można robić walnego dla samych prezesów i zarządu.
Pat, Iwonko, Januszunie jestem przekonana a nawet powiem wprost - nie podoba mi się aktualny sposób prowadzenia wątku kulinarnego. Przy aktualnym sposobie będziemy mieli za 5 lat "1500 2900" wątków dla poszczególnych pojedynczych przepisów. Moim zdaniem przepisy powinny być grupowane w działach (tak jak np. wątek Pat o potrawach świątecznych) lub każdy z użytkowników forum mógłby założyć odrębny wątek kulinarny. Osobiście jestem za tym drugim rozwiązaniem bo:

1. polubię np. przepisy Pat i wtedy będę chciała śledzić Jej wątek oraz pochwalić Jej przepis po udanym własnym wykonaniu lub może skomentować własne niepowodzenie,

2. będę chciała poprosić o jakieś szczegóły w zakresie wykonania potrawy a właściciel wątku pewnie będzie otrzymywać powiadomienia o wpisach i odpowie mi niezwłocznie,

3. pewnie wystąpią takie sytuacje, gdzie właściciel przepisu będzie dokonywał jego korekty po jakimś czasie, bo np. zapomniał o podaniu ile ma być tej mąki i ktoś poprosi go uzupełnienie i łatwiej będzie czytającym wychwycić takie zmiany w ramach jednego autora niż np. dziesięciu.

4. właściciel wątku powinien prowadzić na pierwszej stronie spis treści wątku wraz z linkami do odpowiedniego przepisu co niezmiernie ułatwiłoby wyszukiwanie interesujących nas przepisów.

Takie argumenty na odrębne autorskie wątki kulinarne wymyśliłam o tej późnej porze i dlatego proponuję poddać ten temat do dyskusji.


  PRZEJDŹ NA FORUM